Velkommen 2020-03-12T17:55:46+00:00

Velkommen!

Viby Grundejerforening er en sammenslutning af parcelhusejere i Viby, hvis opgave det er, at varetage grundejernes interesse over for alle myndigheder, bl.a. kommune, region og stat. Foreningen er baseret på frivillighed, og bestyrelsen arbejder ulønnet.

Viby Grundejerforening er en interesseorganisation med det formål at varetage grundejernes interesser, i forhold vedrørende el-, vand- og varmeforsyning, ligesom vi beskæftiger os med opgaver i forbindelse med byggesager, trafik & veje, grønne områder, miljø og renovation.

Kontakt os her med dit spørgmål, eller din mening!

Er du grundejer kan du blive medlem af Viby Grundejerforening!
Det årlige kontingent er kr. 125,00 for et husstandsmedlemsskab.

Tilmeld dig her

Indbetal på Reg. nr. 2273, konto nr. 0721855686   – husk navn og adresse!

Du kan også kontakte foreningens kasserer:
Peter Krebs, Telefon: 86 146808
Email: bogholderi@vibygrundejerforening.dk

Obs!! AFLYSNING pga Coronavirus-situationen i Danmark.

VIBY GRUNDEJERFORENING GENERALFORSAMLING
Genralforsamlingen  skulle være afholdt mandag d. 23. MARTS 2020.

Bestyrelsen har af sikkerhedsgrunde valgt at udskyde afholdelsen på ubestemt tid.

Nærmere information følger,  når Corona-situationen i Danmark er afklaret, og myndighederne igen tilkendegiver at det er sikkert at forsamles.

I forhold til Persondataforordningen forholder Viby Grundejerforening sig således:

VG privatlivspolitik