Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vibygrundejerforening.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vibygrundejerforening.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vibygrundejerforening.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Her og nu – Viby Grundejerforening
Her og nu 2020-03-12T17:44:44+00:00

For tiden arbejdes der primært med følgende opgaver:

• Skolevejsprojekt med etablering af cykelstier i området Bøgeskovhøvej.
  • Skanderborgvej / Bernstorffsvej – forundersøgelse af lokalplansændring med opførelse af større boligblokke i området.
  • Byggeprojekt på Bjørnholms allé og gasværksgrunden
  • Generel årvågenhed omkring fremtidige byggeprojekter i Viby J
  • Hastighedssanering af skolevejen til Vestergårdskolen, herunder Ormslevvej/ Myrholmsvej/ Damtoften/Viengevej/ området omkring Vårkærvej og Bøgeskovhøvej.
  • Eskelunden – en kommende Natur- og Eventplads ved Brabrandstien/Genbrugsstationen Eskelund. Vi arbejder for, at sikre at en sådan plads ikke ødelægger naturområdet samt påvirker omkringliggende boligområder negativt, nu hvor en ny lokalplan for området er en realitet. Se lokalplanen her.

Hvilende opgaver: (opgaver som pt ligger stille, fx pga forundersøgelser el.l. men som vi følger, og tager op så snart der er nyt i sagen.)

• Hastighedssanering af Holme Ringvej.
  • Forbedret trafikafvikling i Viby ved etablering af motorvejsramper fra Ormslevvej/Ravnsbjergvej.

Desuden ønsker Viby Grundejerforening generelt at arbejde for et grønnere Viby, for at forbedre de trafikale problemer, forbedre belysningen i de områder af Viby hvor mangel på samme giver mulighed for lyssky aktiviteter.

Du kan finde flere dokumenter under menupunkt: ARKIV